google4a7bfff51fbfb056.html

 

Op deze pagina kan je artikelen vragen of aanbieden. Het moet wel betrekking hebben op het tuinieren en mag niet commercieel zijn.
Maar heb je pootplanten of gereedschappen over, of zit je verlegen om een bepaald soort zaad of gaas en paaltjes (om eens iets te noemern), dan kan je hier je advertentie kwijt.
Zet een korte tekst met omschrijving, naam en contactinformatie in het vak hieronder en je advertentie wordt geplaatst.

11 Responses to Vraag en aanbod

  • Judith en Jeroen Verveen
    GEZOCHT: moestuinliefhebber(s)!
    Doordat we gaan verhuizen moeten we helaas afscheid nemen van onze moestuinen. We hebben er 2 naast elkaar. Eentje van 100m2 (315A) en eentje van 200m2 (317). Ben jij of ken jij degene die interesse heeft in een van deze tuinen? Dan hoor ik dat graag. Ze liggen in Emmeloord West, komen beschikbaar per eind december of eerder in overleg! Op deze moestuinen staan zeer vrijgevige appelbomen (afgelopen jaar meer dan 200kg appels en 100 liter sap), pruimenbomen, kersenboom en perenbomen (meer dan 50kg). Ook staan er héérlijke aardbeien, rabarber, bramen, verschillende frambozenstruiken en rode en blauwe bessen struiken. Naast dit alles heeft 1 tuin 315A een kist voor het gereedschap, en de andere tuin 317 een heel handig tuinhuisje waar je in kunt staan. Interesse in overname? Neem contact met ons op door te bellen met 06-21878528

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *