google4a7bfff51fbfb056.html

 

Op deze pagina kan je artikelen vragen of aanbieden. Het moet wel betrekking hebben op het tuinieren en mag niet commercieel zijn.
Maar heb je pootplanten of gereedschappen over, of zit je verlegen om een bepaald soort zaad of gaas en paaltjes (om eens iets te noemern), dan kan je hier je advertentie kwijt.
Zet een korte tekst met omschrijving, naam en contactinformatie in het vak hieronder en je advertentie wordt geplaatst.

16 Responses to Vraag en aanbod

 • Beste tuinders,

  Als “groentje” ben ik inmiddels begonnen met tuinieren op kavel nr. 512 in West. Mijn paprika’s zijn opgevreten door de konijnen denk ik. Als iemand bogen met netten over heeft om dit probleem in de toekomst te voorkomen hou ik me aanbevolen. Ook ben ik op zoek naar een gereedschapskist.
  Groet van Jacqueline

 • Collega tuinders,

  Ik zoek voor een paar dagen een graskantensteker(handgereedschap).
  Wanneer ik die voor een paar dagen kan gebruiken neem dan even contact met mij op. tel. 06 21680194

 • Ik zit op tuin nummer 627 tot 629a. Nu heb ik vorig jaar al aangeven dat er spullen van mijn tuin waren gestolen. Ik heb dit ook bij de tuin vereniging gemeld; helaas konden zijn niks doen zijden zij. Er was vorig jaar mij sproeiers En mijn waterfilter gestolen . Ik was van plan om deze of volgende week dit nieuw te gaan aanschaften .Daarvoor had ik ook mijn slang nodig die ik gewoon op mijn tuin had laten liggen niet zo dat je hem kon zien .Dus uit het gezicht . Ik zou hem gisteren ophalen maar wat schets mijn stomme verbazing Ook deze is nu gestolen . Ik begrijp niet dat wij die daar samen een tuin hebben dit bij elkaar gaan doen Ik vind dit stijl loos . De verenging geeft je wel een boeten als je tuin niet netjes is naar dit probleem oplossen is dus niet mogelijk . IK wil de persoon die MIJN SPULLEN heeft meegenomen Alvast bedanken voor de extra kosten die ik nu moet gaan maken om alles weer nieuwe te krijgen Veder hoop ik dat alles gauw kapot gaat . Ik wou dit toch even kwijt.

 • Hallo ik ben op zoek naar een watertank Wie heeft er nog een te koop of weet iemand die ze verkoopt .U kunt mij bellen op dit Nummer 0683644476 Alvast mijn dank D.J.de Winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *