google4a7bfff51fbfb056.html

 

Op deze pagina kan je artikelen vragen of aanbieden. Het moet wel betrekking hebben op het tuinieren en mag niet commercieel zijn.
Maar heb je pootplanten of gereedschappen over, of zit je verlegen om een bepaald soort zaad of gaas en paaltjes (om eens iets te noemern), dan kan je hier je advertentie kwijt.
Zet een korte tekst met omschrijving, naam en contactinformatie in het vak hieronder en je advertentie wordt geplaatst.

16 Responses to Vraag en aanbod

 • Hallo ik heb geen pootaardappelen meer nodig; heb er al genoeg gehad. Mijn dank daarvoor aan iedereen die mij deze heeft geven. Ik ben nu op zoek naar een watertank in goede staat. Wie heeft er nog een die hij niet meer gebruikt en die ik dan tegen een redelijke prijs kan overnemen?
  Verder zoek ik nog een goede gereedschapskist van iemand die soms stopt of die deze over heeft. Moet natuurlijk nog wel in goede staat zijn. Ben bijna elke dag wel even op mijn tuin 627-629. Of bel me op 06-83644476.
  D.J.de Winter
  P.S Mail sturen kan wel maar, heb ik problemen met de computer. Kan geen antwoord geven op de mail, dus bellen is het beste.

 • Beste volkstuinders,
  Omdat ik enkele jaren geleden met de tuin gestopt ben heb ik nog wat spullen die ik niet meer gebruik o.a een kunststof tank (1000 ltr.) in kooi op kunststof pallet, 35 mtr. tricotech slang, (19 m.m. buitenmaats), 10 groente-kratten en tuinnetten. Mocht u belangstelling hebben 06-40437213 of deze site.
  De foto’s sturen kan ook, even een mailtje naar pdewitte@live.nl

  • Beste volkstuinders,
   Van de op 17 april aangeboden artikelen alleen nog de tuinnetten, rest inmiddels verkocht, verder wens ik jullie allen veel plezier op de tuin en een geweldige opbrengst. Vriendelijke groeten, Piet de Witte

 • Wie heeft er nog wat metalen u-buizen over voor het maken van een kasje van ongeveer 1 meter hoog. Bv oude buizen van een gaaskas. Ik ben er blij mee. Bel me op nr: 0527 624201

 • Aangeboden:
  Paarden / Ezel Mest
  Dieren staan op zaagsel.
  Wordt gratis per auto kar gebracht.
  Mest komt van Meerzoo uit Marknesse
  Heeft u interesse graag contact op nemen met
  Dhr. J. van der Meer Tel. 06-2210 3933

 • Gratis afhalen schapenmest op de volkstuinen in de Zuidert
  0622838382

 • Beste volkstuinders,
  Omdat ik twee jaar geleden met de tuin gestopt ben heb ik nog wat spullen die ik niet meer gebruik o.a een kunststof tank (1000 ltr.) in kooi op kunststof pallet, 35 mtr. tricotech slang, (19 m.m. buitenmaats), 10 groente-kratten en 10 geplastificeerde bonenstokken. Mocht u belangstelling hebben 06-40437213 of deze site.

 • Ritnaalden.
  Gisteren ben ik naar het NAK geweest en volgens de gesproken persoon hebben mijn aardappelen inderdaad last van ritnaalden, ook wel koperwormen genoemd, dat zijn larven van de kniptor. Dank voor de geplaatste reacties. Er zijn wel professionele en beschermde bestrijdingsmiddelen, maar die zijn niet voor een particulier beschikbaar te krijgen. Daar wist men geen andere oplossing voor mijn probleem.
  Weet iemand wel een oplossing tegen de invreting van ritnaalden in de aardappelen?

 • Een collega-tuinder schreef:
  Volgens mij, ik weet het vrijwel zeker, gaat om ritnaalden. Die vreten gaatjes in aardappelen, slakkenvraat komt ook wel voor maar die gaatjes zijn groter.
  De reactie dat het om aardappelmoeheid zou gaan is niet goed. Cysten van aardappelmoeheid tasten het wortelstelsel aan met gevolg trage groei en lage opbrengst, maar geen gaatjes in de knollen.

 • Het zijn geen aaltjes, maar waarschijnlijk ritnaalden, naaktslakken zijn ook een mogelijkheid.
  Wat de slakken betreft, een vroeg aardappelras telen en deze voor half augustus rooien, de slakken vraat ontstaat later in de tijd.

  Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *