google4a7bfff51fbfb056.html

Via de mail kregen we onderstaand bericht van de webshop Basiszaden. Omdat veel leden altijd op zoek zijn naar oude rassen en biologisch verantwoorde producten, willen we onze leden deze aanbieding niet onthouden.
Wijzelf hebben geen ervaring met deze producten en kunnen dus niet instaan voor de kwaliteit hiervan.
Doe er uw voordeel mee.
Het bestuur.

———

L.S.

Een tuin waar je trots op wilt zijn, dat wilt toch iedereen! En dat is nu precies waar wij als Basiszaden voor staan.

En waar de tuin dan mee vullen? Moderne, misschien genetisch gemanipuleerde rassen? Liever niet, onze bewuste keuze is “terug naar de basis”.
En zo ontstond de naam van Basiszaden. Oude rassen, die tegen een stootje kunnen en decennia lang in stand zijn gehouden door de tuinders zelf.
Onze rassen zijn dus ook  met zorg gekozen en zijn absoluut GMO-vrij.

Wij zullen ons even voorstellen. Gea al 35 jaar werkzaam in de administratieve sector en Erik al 35 jaar in de zadenbranche. Sinds 2017 wonen we in een nieuwbouwhuis is Meppel en krijgen we van alle kanten veel complimenten over onze achtertuin. Ook de vogels en insecten hebben onze tuin gevonden. En als we zo om ons heen kijken, dan zien we voornamelijk gras en stenen in de achtertuinen.
Dat vinden we erg jammer, want ook al heb je geen grote tuin, er altijd wel een plekje te vinden is voor bloemen, kruiden of groente. In het voorjaar van 2020 hebben wij daarom besloten onze webshop www.basiszaden.nl te beginnen in groente-, kruiden- en bloemzaden, met als gedachte “tegels eruit, groen erin”.

Wij zijn eens gaan kijken en nadenken, hoe een assortiment samengesteld kan worden, zodat je bijna alle groenten en bloemensoorten hebt. Dus geen 10 rassen van elk soort gewas, maar wel een breed aanbod.
Én, niet geheel onbelangrijk, voor een zeer schappelijke prijs. Omdat Erik al heel wat mensen uit de branche kent hebben we zo bij een aantal zeer gerenommeerde productiebedrijven onze soorten uitgezocht en ingekocht.

Om onze website iets meer bekendheid te geven, willen we jullie de volgende aanbieding doen. Tot en met 31 januari 2021 krijgen jullie 10% korting op onze (toch al voordelige) prijzen. De kortingscode die jullie daarvoor kunnen gebruiken is BZJAN21

Deze code kunnen/mogen jullie doorgeven aan jullie medevolkstuinders.

Met vriendelijke groeten,

Team Basiszaden